Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Céline Dion (55) se s neuvěřitelnou statečností zhostila prvního veřejného vystoupení po tragédiích, které nedávno postihly ji i celou její rodinu. Teprve před dvěma týdny pohřbila milovaného manžela Reného Angelila (†73) i staršího bratra Daniela Diona (†59), o které přišla s odstupem pouhých dvou dnů kvůli rakovině krku. Účast na vzpomínkové akci věnované poctě Renému Angelilovi nemohla, stejně jako jejich nejstarší syn René Charles, odmítnout a o muži svého života dojemně promluvila.

„Lásko mého života... Ochraňoval jsi mě od prvního dne a já vím, že mě ochráníš až do toho posledního. Jsem si tím jistá,“ vzkázala Dion v prostorách divadla Caesars Palace's Colosseum v Las Vegas manželovi, který jí byl oporou od jejích dvanácti let, kdy objevil její talent.

„Byla bych moc ráda, abys věděl, že my všichni tady jsme proto, abychom sdíleli příběhy a vzpomínky a zahráli si tvé oblíbené písně,“ řekla již s klepajícím se hlasem a směrem k publiku dodala: „Cítím jeho lásku v této místnosti. René mě vždy obklopoval těmi nejlepšími lidmi, kteří v nás věřili. Vždy kvůli nám pracoval velmi tvrdě. Cítím jeho sílu a vřelost odrážející se ve všech z vás.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám