Hlavní obsah
Článek

Nejsmutnější vánoční svátky letos čekají zpěvačku Céline Dion (55). Budou zřejmě poslední, které stráví jako kompletní rodina, píší zahraniční média. Její manžel René Angelil je vážně nemocný, trpí rakovinou hrdla, s níž bojuje již od roku 1998. Nemoc ovšem pokročila do fáze, kdy už nelze vyléčit. Společně se tak připravují na nejhorší. Reného přáním je zemřít v náručí své ženy, ta slíbila, že mu jej splní. Ve středu Dion vystoupila na koncertě v Las Vegas konaném na počest stého výročí od narození Franka Sinatry.

Céline spolu s dalšími osobnostmi vystoupila na Sinatra 100: An All-Star Grammy koncertu. Dion se snažila na sobě nedat smutnou životní situaci znát, přesto bylo její vystoupení mimořádně emotivní už proto, že se představila ve virtuálním duetu se Sinatrou s písní All The Way, která jí a manželovi před jednadvaceti lety hrála na svatbě.

O 26 let starší René Angelil je zpěvaččiným objevitelem, nejlepším přítelem, celoživotním partnerem a otcem jejích dětí Reneho-Charlese (14) a čtyřletých dvojčat Nelsona a Eddyho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám