Hlavní obsah
Článek

První přehlídku v rámci Unique Fashion Weeku si nenechala ujít ani Alena Klenot. Stylistka a vizážistka velkých světových hvězd dorazila na prezentaci kolekce Twin-Set módní návrhářky Simony Barbieri.

„Nepřiletěla jsem jen na týden módy, zdržím se až do Vánoc, protože chci českým ženám předat své zkušenosti z Kanady a Ameriky. Hlavně mám na mysli osvětu o anti-aging medicíně, která se stala v posledních letech velice žádanou. Je ale důležité pochopit, jak funguje tělo a hlavně hormony, které zapříčiňují to, jak se cítíme uvnitř,“ prozradila Super.cz důvod delšího pobytu na rodné hroudě vizážistka. Na módní přehlídce byla na pozvání butiku této značky. „U této značky často nakupuji, tak si mě hýčkají a pozvali mě na přehlídku. Děvčata byla mladičká, ale půvabná a myslím, že velice profesionální," pochválila.

„V Čechách mě nejvíce zarazilo, že v Praze, která má milión obyvatel, máte dvě akce fashion week, a v New Yorku, kde žije osm miliónu lidí, mají řadu let pouze jednu akci tohoto druhu,“ říká Alena Klenot, která by ráda organizátorky Unique Weeku propojila s fashion weekem v Torontu. „Do New Yorku to nepůjde, to by nikdo nezaplatil, ale do Toronta bych to mohla zkusit,“ plánuje energická vizážistka.

Klenot přijela z Miami z USA, kde nyní pobývá nejvíce. Částečně žije také v kanadském Torontu, kde již přes třicet let působí v kosmetické a vizážistické branži. V Čechách není příliš známá, za velkou louží však patří mezi špičky ve svém oboru. Na olympiádě v Barceloně se seznámila s Céline Dion (55) a jako hlavní vizážistka s touto světovou hvězdou v letech 2000 - 2005 absolvovala koncertní turné.

Přitom líčila a radila s image dalším hvězdám světového formátu, jako jsou Shania Twain, Alanis Morissette, Paul Anka, Neil Young, a dokonce i Lady Gaga, Cher nebo Janet Jackson.

Spolupracovala také s producentem a režisérem Jasonem Priestleym, který se u nás proslavil jako Brendon Walsh v seriálu Beverly Hills 90210. Další televizní tváří, se kterou se Alena Klenot seznámila a spřátelila, je Carol z kultovního seriálu Krok za krokem - Suzanne Somers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám