Hlavní obsah
Článek

Kanadská zpěvačka Céline Dion (55) se po více než roční pauze, kdy se starala o nemocného manžela Reného Angelila, vrátila do pracovního procesu. Ten pro ni v předešlých letech představovala převážně pravidelná vystoupení v Las Vegas, konkrétně v prostorách divadla The Colosseum tamního luxusního hotelu Caesars Palace. I přesto, že se zpěvačka snažila ze všech sil udržet statečnou tvář, vyčerpání na ní bylo znát.

Dion zahájila další sérii koncertů, která má čítat celkem 40 vystoupení, již minulý týden a během tiskové konference prozradila, že to byl právě její o šestadvacet let starší manžel, kdo ji přesvědčil, ať se ke svým fanouškům vrátí.

Angelilovi byla rakovina krku poprvé diagnostikována již v roce 1998, kdy poprvé podstoupil odstranění nádoru. S rakovinou bojuje dodnes, ale jeho zdravotní stav není uspokojivý. Zpěvačka se dokonce smiřuje s nejhorším. V nedávném rozhovoru se nechala slyšet, že její muž, jenž stál již u zrodu její kariéry, si přeje zemřít v jejím náručí. Dvojice společně vychovává tři děti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám