Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zdá se, že jim v životě nic nechybí a celý svět jim leží u nohou. Obraz prezentovaný v médiích či prostřednictvím sociálních sítí je ale často jiný než skutečnost. Své by o tom mohla vyprávět Celeste Buckingham (28).

Talentovaná zpěvačka slovensko-švýcarského původu měla skvěle rozjetou pěveckou kariéru v Americe i Evropě, díky svému úspěchu se stala porotkyní talentové soutěže X-Factor a dařilo se jí v soukromém životě. Hluboko uvnitř ale sympatická brunetka nebyla sama se sebou spokojená. Nedávno se svěřila s tím, že procházela náročným psychickým obdobím. „Dlouho bojuji s tím, jak vypadám,“ svěřila se prostřednictvím svého profilu na sociální síti zpěvačka, která prý trpí nemocí zvanou dysmorfofobie. Toto onemocnění spočívá v tom, že se jedinec přesvědčený o vlastní ošklivosti a nedokonalosti.

V boji s psychickou chorobou Celeste pomáhá odhalovat veřejně své pocity, ale i tělo. Nedávno například zveřejnila snímek, kde prý nevypadá dokonale. „Abych v sobě překonala tuto hloupost, zveřejňuji fotku v domácím oblečení, nenalíčenou, po celém dni uklízení s mojí milovanou kočičkou, která má vše na háku,“ uvedla statečně sympatická umělkyně.

Celeste velmi pomohlo, že odcestovala za svými rodiči na Madeiru, kde rodina vlastní letní byt. „Po náročném měsíci jsem měla konečně čas na oddych. Po příjezdu jsem většinu času prospala, ale už se těším, že od zítřka vyrážím ven na sluníčko na pláž,“ zněl pozitivní status zpěvačky. Ta si pobyt na ostrově věčného jara užívá na pláži či při zpracovávání úrody ze zahrady. „Ani nevím, co s tou zeleninou a kvanty rozmarýnu budu dělat další týden.“

Pobyt na prosluněném ostrově jí psychicky pomáhá. „Upřímně nevím, kdy se vrátím. Užívám si sluníčka, makám na albu, trávím čas s rodinou, ale hlavně se dávám dohromady duševně a fyzicky. Už si nepamatuji, kdy jsem se cítila tak dobře,“ uvedla nadšeně Celeste Buckingham.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám