Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je teď doma víc než dřív, protože je zamilovaná. Zpěvačka Celeste Buckingham (28) už delší dobu randí s vousáčem Alešem Mlátilíkem, který ji doprovodil i na Česko-Slovenský ples. Setkali se tam i s její mladší sestrou Carmel, se kterou tam vystupovala. A ještě se pochlubila i novým obřím šperkem, který sahal i přes dekolt, v němž ukázala svoje potetovaná záda.

"Pokud jde o šperk, tak to je opět kreace dětí a studentů na soukromé odborné škole v Kežmarku," vysvětlila Celeste, která podporuje děti, které se tato škola snaží integrovat do společnosti možná ještě o to víc, že právě na akci pořádané pro školu se poznala i se svým aktuálním partnerem.

Zpěvačka vždy koukala spíš po mužích z branže, ale vztah s "civilistou" si nemůže vynachválit: "Jsem zamilovaná, je na mě hodný, a i když takové akce nemá rád a zájem médií ho netěší, šel se mnou i na tenhle ples. Ještě spolu nebydlíme, ale trávíme spolu hodně času, který si pro mne dokáže najít a já mu to oplácím," řekla Super.cz a v našem videu se můžete dozvědět i pár pikantních podrobností o jejich vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám