Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Celeste Buckingham (28) prožila rok plný změn, jednou z nejvýznamnější je její nový vztah. Zamilovala se do podnikatele a moderátora Aleše Mlátilíka, kterého o víkendu poprvé vyvedla do společnosti. Pár zavítal na akci Krištáľové krídlo.

Pokud se někomu zdá, že se třiadvacetiletá Celeste trochu „spravila“, jak se říká, má pravdu. O Vánocích si dopřávala, ale nelituje. Cítí se prý skvěle.

„Vím, že moje postava na těchto fotkách je větší (jako mnoho dalších jsem ‚prožrala‘ své Vánoce), a tak vám chci ušetřit čas komentáři na mou postavu. V životě jsem se necítila víc sexy a pohodlně, takže...#mír“, vzkázala Celeste.

Buckingham vypadá velmi spokojeně, vztah s partnerem mimo hudební branži jí svědčí. Před Mlátilíkem zpěvačka randila se zpěvákem Martinem Harichem, účastníkem X Factoru Matějem Vávrou a dýdžejem Brunem Malíkem aka DJ N.Y.X.

Krištáľové krídlo je galavečer, během kterého jsou předány stejnojmenné ceny slovenským osobnostem, které ve svém oboru dosáhly mimořádného úspěchu. Ceny jsou rozdány v deseti kategoriích napříč obory. Oceňují se hudebníci, herci, lékaři, podnikatelé, vědci, publicisté či sportovci. Jedním z loňských laureátů je právě i Buckingham, která bodovala v kategorii Rock Pop Jazz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám