Hlavní obsah
Článek

Loni na Česko-Slovenském plese zpěvačka Celeste Buckingham (28) vynesla folklorní model, který vytvořily děti ze speciální školy v Kežmarku Bílá voda, kde se vzdělávají postižené děti a učí se odborné práce. I letos ji na ples vybavily, ovšem pro změnu šperky.

Celeste od nich měla náramek, náhrdelník, náušnice a čelenku ze stříbrných drátků ozdobených modrými kamínky, které skvěle ladily k róbě od sourozenců Ponerových, kterou si oblékla. "Trefily se úplně náhodou. Přála jsem si stříbrné a děti samy od sebe přidaly modrou, protože chtěly, aby mi šperky ladily s očima. A s těmi modrými šaty od Ponerových to byla čistá náhoda," chválila děti Celeste.

Ta na ples, kde také vystupovala, dorazila se sestrou, se kterou si i zatancovala valčík. Půvabná brunetka je stále single, ale nepřipouští si to. "Pro mě je teď důležitý můj singl, ne to, že jsem single," smála se zpěvačka. "Frajera nemám a neřeším to. Zatím se nikdo neobjevil. Hlavně, aby byl milý a měl smysl pro humor," krčila rameny Celeste, která má v hudbě ještě velké plány. Přála by si prorazit v Americe.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám