Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jedna hvězda má na česko-slovenském populárním nebi své místo zajištěné, druhá tam pomalu stoupá. Legendární Mariku Gombitovou podpoří na jejím jediném letošním koncertu mladší kolegyně Celeste Buckingham (28).

„Je mi ctí být součástí tohoto krásného projektu,“ vyznala se Celeste Buckingham. „K hudbě Mariky Gombitové mám srdečný vztah. Pro mě je to jedna z nejinspirativnějších umělkyň v České republice a na Slovensku. Velmi se těším, až se setkáme na jednom pódiu, a doufám, že se moje interpretace Maričiny písně bude líbit jak divákům, tak Marice,“ dodala finalistka druhé řady Česko Slovenské Superstar, kterou jste naposledy mohli zaznamenat jako porotkyni X Factoru.

Ve vánočně laděném programu plném vizuálních efektů Marika Gombitová přivítá významné hosty české a slovenské hudební tvorby, které svou hudbou inspirovala. Královnu slovenského popu podpoří mimo jiné Adam Ďurica, Adam Mišík a Martin Chodúr.

Reklama

Další články

Načítám