Hlavní obsah
Článek

Patří mezi nejpopulárnější slovenské zpěváky a bylo tedy na čase, aby bývalý přítel Celeste Buckingham (28) Martin Harich a slovenský zlatý slavík Peter Cmorik spojili síly. Ten moment nastal a bývalí účastníci SuperStar natočili společný duet Oh My Bro.

„Ve chvíli, kdy jsem dokončil Oh My Bro, věděl jsem, že by to mohl být duet s Martinem Harichem, o kterém jsme se často bavili. Nechal jsem složit text pro mužský duet. Téma? Tím musela být samozřejmě žena,“ přibližuje Peter Cmorik.

Veselá píseň v angličtině už má i svůj videoklip. V něm zpěváky okouzlí krásná slovenská dívka. Každý z nich se na ni snaží zapůsobit, a tak se oba obléknou do lidových krojů a snaží se jí ukázat, jak by s ní dokázali žít tradiční slovenský život.

„Maťo přišel s nápadem, že když jsme slovenští interpreti a písnička je v angličtině, uděláme slovenský lidový klip. Musím přiznat, že jsem se v tom kroji cítil opravdu dobře. Velkou přidanou hodnotou a zážitkem pro nás všechny bylo účinkování Karola Čálika v roli bači a krásné slovenské modelky Michaely Karakové,“ vzpomíná Cmorik.

„Písnička a celková spolupráce s Cmorem mě baví, protože ho beru jako svého staršího bráchu. Natáčení klipu byla velká zábava, fajn lidi, krásná příroda. I vstávat ve tři ráno kvůli východu slunce bylo v pohodě,“ dodává Martin Harich.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám