Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po skončení prací na filmu Láska na vlásku a v porotě X Factoru se Celeste Buckingham (28) vrátila do USA, aby zde vytvářela nové hodnoty.

V těchto dnech zpěvačka finišuje nové album, které hodlá uvést ve velkém stylu pro celosvětový trh. Čekání na něj může jejím fanouškům zkrátit nový singl s úderným názvem Unpredictable, který má už své vlastní lyrics video.

Před pár dny si Celeste udělala výlet ze svého domova v Nashvillu do Los Angeles, kde natáčela ve spolupráci s místní produkční společností nový videoklip ke zmíněné písni. „Psaní této skladby bylo jako psaní nové kapitoly knihy. Pohnula jsem se dopředu a přijala fakt, že život bývá často nepředvídatelný. Z neznámého rozhodně nemám strach a věřím, že tento singl pomůže nám všem cítit se lépe i v náročnějších okamžicích,” popsala Buckingham vznik písně.

Na desce spolupracuje s multiplatinovým držitelem ocenění Grammy, hudebním režisérem Earlem Cohenem, mezi jehož klienty kromě Celeste patří hvězdy světového formátu Lady Gaga, Pharrell, P!nk, Tina Turner, Anita Baker či David Bowie. „Tahle spolupráce posunula mé dosavadní limity na novou úroveň. Byla to velká výzva a jsem ráda, že jsem ji zvládla. Nové album bude výrazně odlišné než všechny moje dosavadní práce a tvorba. Bude lepší,” slibuje zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám