Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Randí spolu už od soutěže Česko Slovensko hledá SuperStar, ale teprve teď o tom otevřeně mluví. Porotkyně soutěže X Factor Celeste Buckingham (28) a zpěvák Martin Harich se dokonce pochlubili tím, kde spolu byli na dovolené.

A to díky tomu, že měli oba dva zpoždění na tiskovou konferenci ke 4. ročníku Dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád…“, který se uskuteční v sobotu 14. června 2014 v jižních Čechách na Martinském mlýně a kam se oba těší nejen na vystoupení, ale také na noční stezku odvahy pro interprety.

"Letadlo, kterým jsme letěli z Mallorky, mělo zpoždění. Navíc jsme se museli autem přesouvat z Bratislavy do Prahy," vysvětloval Martin, který dorazil o půl hodiny dříve než jeho přítelkyně, která se ještě musela dát do pucu.

Mezi přítomnými dalšími interprety bylo možné vidět i vítěze třetí řady české SuperStar Zbyňka Drdu, zpěvačky Kamilu Nývltovou (34), Gabrielu Goldovou, která se po roční pauze vrací na scénu s novinkovým albem, zpěvačku a herečku divadla Semafor Dášu Zázvůrkovou, muzikálovou zpěvačku Markétu Zehrerovou nebo rockového zpěváka Pavla Houfka. Na poslední chvíli se omluvila operní pěvkyně Andrea Kalivodová, která nedávno prozradila, že je v požehnaném stavu.

Diváci se v Martinském Mlýně mohou těšit i na šansonovou zpěvačku Hanu Křížkovou (66), slovenskou pěveckou legendu Janu Kocianovou, která se tiskové konference nemohla zúčastnit kvůli tomu, že nedávno prodělala chirurgický zákrok, herečku Janu Paulovou (69) a legendu hitů Ak nie si moja nebo Voda, čo ma drží nad vodou Vaša Patejdla.

Výtěžek z koncertu bude už počtvrté věnován dětskému a novorozeneckému oddělení nemocnice v Prachaticích.

Reklama

Další články

Načítám