Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vy, kteří sledujete X Factor, budete možná lehce zmatení, protože vídáte Celeste Buckingham (28) na televizní obrazovce. Slovenská zpěvačka toho ale zvládá víc, a tak si stihla od povinností porotkyně televizní talentové soutěže odskočit na menší služební cestu do Ameriky.

Celeste čekaly za velkou louží obzvlášť příjemné pracovní povinnosti, a to předávání cen Radio Disney Music Awards v Los Angeles. Díky světově úspěšnému hitu Run Run Run byla ve Spojených státech kráska nominovaná v kategorii Nováček neboli Objev roku. Osmnáctiletá slovenská hvězda je první osobností na Slovensku, která získala takovou nominaci.

Slečna Buckingham měla možnost zúčastnit se večera a rozhovorů na červeném koberci před samotným galavečerem, kterého se zúčastnily hvězdy, jakými jsou Shakira, Austin Mahone, Becky G, The Vamps, R5, Zendaya, Ariana Grande. „Možnost poskytnout rozhovory na červeném koberci a zažít tuhle show na vlastní kůži byla pro mě obrovská zkušenost,“ nechala se slyšet Celeste. Zpěvačka nakonec svou nominaci neproměnila a z vítězství se radovala raperka Becky G. „Gratuluju Becky G k letošní výhře. Samozřejmě já a můj tým budeme usilovně pracovat dál, aby se nám za rok podařilo nominaci proměnit v sošku,“ vzkazuje svým fanouškům Celeste.

Reklama

Další články

Načítám