Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejspíš nastala doba, kdy budou rodiče svým náctiletým dcerám ztrhávat plakát jejich idola Martina Haricha ze zdi. Mladý slovenský zpěvák vyšel do světa v pořadí se svým již osmým videoklipem, ve kterém tentokrát nastavil laťku kontroverze mimořádně vysoko.

V obrazovém ztvárnění písně Keby náhodou vystupují po zpěvákově boku jednak členové jeho kapely Musitany Hope, ale také mladá česká herečka Nina Horáková. Ta se zhostila role mladé dívky snažící se zapadnout do společnosti. Hrdinka se snaží zalíbit chlapci, ale díky své slušnosti je ignorována, proto se rozhodne změnit své chování. Obarví si vlasy, začne pít, nechá se tetovat.

Videoklip je překvapivý hlavně díky vlně násilí a sexu. Mužského diváka dozajista zaujme scéna, kdy dívka masturbuje po hádce se svou matkou, nebo moment, kdy se miluje s neznámým mužem přímo v parku. „Sám jsem se snažil popsat příběh, který probíhal v každém z nás a dodnes probíhá mezi různými lidmi, kteří chodí na naše koncerty. Opsat ho umělecky, ale také velmi reálně, teda bez zbytečných skrývání a tabu naší společnosti," vysvětlil Harich. „Samozřejmě jsme chtěli ukázat reálné scény tvrdě, ne však vulgárně. Jsme inteligentní lidi, a tak si dobře uvědomujeme, že by to diváka rozhořčilo. Víme, co na obrazovku patří, a co ne," dodává zpěvák, který je shodou okolností přítelem o něco úspěšnější zpěvačky Celeste Buckingham (28), která momentálně porotcuje v talentové soutěži X Factor.

Reklama

Další články

Načítám