Hlavní obsah
Článek

Tvrdá práce na dvou kontinentech současně přinesla Celeste Buckingham (28) své ovoce. Diváci česko-slovenské verze hudební televize MTV věnovali Celeste nejvíce hlasů z pětice nominovaných, mezi nimiž se ocitli i Charlie Straight, Peter Bič Project, Ben Cristovao (36) a Ektor.

„Je mi ctí, že jsem získala tuto cenu. Věděla jsem, že moji fanoušci intenzivně hlasovali a za to jsem jim neskutečně vděčná. Vzbudila jsem se v pátek ráno v Nashvillu a čekaly mě smsky a krásné zprávy a tehdy jsem zjistila, že jsem vyhrála,” neskrývá nadšení slovenská stříbrná Slavice.

Popovou divu čeká díky úspěchu v česko-slovenském kole další velká výzva - pokusit se obstát v tom mezinárodním. Pokud by se povedlo, byla by to příležitost reprezentovat českou a slovenskou hudební scénu ve finále MTV EMAs, které se koná 10. listopadu 2013 v Amsterodamu. Zde by měla Celeste příležitost vystoupit během přímého přenosu s Miley Cyrus, Katy Perry, Snoop Doggem, Robinem Thickem a dalšími.

„V konkurenci vítězů z mnohem větších zemí, jako je Rusko, Polsko nebo Rumunsko, to nebude jednoduché. Budeme se snažit v nejbližších dnech udělat maximum,“ vzkázala umělkyně, kterou si v zámoří vzal pod ochranná křídla světoznámý hitmaker, producent a rapper Pitbull. Ten neváhal a vzápětí po zveřejnění výsledků česko-slovenského hlasování Celeste oficiálně pogratuloval na Twitteru.

Reklama

Další články

Načítám