Hlavní obsah
Článek

Málokdo v našich končinách věděl, že zpěvačka Celeste Buckingham (28) má mladší sestru, se kterou nemá společné jen rysy, ale také hudební talent. Čeští diváci mohli poprvé patnáctiletou Carmel (15) vidět jako hosta na Celestině koncertu v pražském klubu Retro Music Hall. Nyní se sestry rozhodly zaútočit na žebříčky hitparád se svým songem Gone.

I když nahrávka vznikla v zámoří pod taktovkou amerického producenta, jako režiséra videoklipu si Celeste zvolila Čecha Tomáše Kasala, který má na svědomí i úspěšnou vizuální podobu megahitu Run Run Run. „Natáčení trvalo celých osmnáct hodin, většinou v noci a mimo města, takže jsme všichni fungovali v karavanech – nebylo to právě nejjednodušší. I tak to ale Carmel zvládla velmi dobře,“ zhodnotila noční filmování Celeste. „Natáčení bylo úplně super a velmi se těšíme na klip,“ přidává se Carmel.

Mladší sestra dnes už zavedené interpretky se celým jménem jmenuje Carmel Paradise Buckingham a narodila se ve městě Anchorage na Aljašce. Většinu svého života prožila s rodinou na Slovensku. V devíti letech už začala skládat svoje první písně. Je autorkou skladby Don´t Look Back, titulní písně stejnojmenného debutového alba Celeste Buckingham. Carmel je introvertnější než její sestra, a tak dává přednost především práci v zákulisí šoubyznysu. Má však za sebou i nejedno pěvecké vystoupení a v hudební kariéře chce pokračovat. V současnosti žije v americkém Nashville, kde tvoří hudbu pro přední americké vydavatelství a umělce. Při své práci také navštěvuje střední školu Ensworth High School.

Reklama

Další články

Načítám