Hlavní obsah
Článek

Dcera Michaela Douglase (79) a Catherine Zety-Jones (54) Carys úspěšně ukončila střední školu. Na závěrečném ceremoniálu se sešla celá rodina, pyšní rodiče nechyběli. „Bylo to krásné, jsem na ni velmi pyšný,“ řekl Douglas.

Zpěvačce Kelly Clarkson v její úterní show ale přiznal, že na akci zažil i krušnou chvilku. Někteří rodiče jej považovali za dědečka Carys. „Řeknu vám, Kelly, je docela drsné, když vycházíte ze dveří a další rodiče řeknou: gratulujeme, musíte být na vnučku velmi hrdý,“ popsal šestasedmdesátiletý herec situaci, kterou si prý ale nebral osobně. „Jen se snažili být milí,“ věří.

„To se dalo čekat, když máte o víc jak 20 let mladší manželku“, kontrovali někteří fanoušci. Jiní si do herce rýpli, jestli lidé spíš nemysleli, že vypadá jako praděda. Na věku nezáleží, důležité je, že jde o milující rodinu, shodovala se však většina.

Hvězda filmů Honba za diamantem, Válka Roseových, Základní instinkt, Dokonalá vražda nebo Liberace! promluvila také o obavách, které je s manželkou sužují. Bojí se okamžiku, až po starším Dylanovi, který je na univerzitě, z hnízda vylétne i Carys.

„Je to děsivé, opravdu je. S manželkou se na sebe jen podíváme a řekneme si: tak už jen ty a já, bejby.“

Reklama

Další články

Načítám