Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Catherine Zeta-Jones (54) se i po padesátce řadí mezi nejvíc sexy herečky Hollywoodu a má skoro stejnou figuru jako před 30 lety. Vděčí za to nejen dobrým genům, ale také stravě, kterou si pečlivě hlídá. Na sladkém by si sice ráda pochutnala, ale zatím se mu obloukem vyhýbá.

„Až budu stará, budu muset brát hodně vitaminů, protože se budu živit jenom dorty,“ nechala se slyšet v rozhovoru pro Wall Street Journal. „Jím jenom opravdové jídlo, protože musím, ale mým snem je jíst pouze dezerty,“ přiznala.

Catherine nepodceňuje ani hydrataci a pije litry vody denně, aby její pleť zářila. Kromě cukrů ve stravě se také striktně vyhýbá alkoholu.

V neposlední řadě se pak ve formě udržuje cvičením. Je velmi aktivní, miluje plavání, tenis, využívá svou domácí posilovnu a ráda tančí.

„Mám v posilovně baletní tyč. Zapnu muziku tak nahlas, že se třesou stěny, a tančím třeba hodinu. Taky chodím na pásu a cvičím na strojích, snažím se zkrátka zapojit celé tělo,“ uvedla dříve pro The Telegraph.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám