Hlavní obsah
Článek

Michael Douglas (79) byl se svou krásnou manželkou na pokraji rozvodu, ale ten se jim nakonec podařilo odvrátit. Není divu, že o Catherine Zetu-Jones (54) nechtěl přijít.

Herečka, která navzdory velšskému původu často ztvárňuje postavy s jižanskou krví, se v posledních letech na filmovém plátně moc neobjevovala. To ovšem neznamená, že by její kariéra uvadala. Catherine následuje současný trend a upřednostňuje televizní nabídky, což bylo v minulosti mezi hollywoodskými herci vnímáno jako druhořadá produkce. Dnes už je ovšem na obrazovce často k vidění kvalitnější podívaná než v kinech.

Nestárnoucí brunetka si společně se Susan Sarandon (77) a Jessicou Lange zahrála v seriálu Feud. Na jaře se divákům představí jako „kokainová kmotra“. Po dramatu Traffic: Nadvláda gangů se Catherine opět stane součástí drogového kartelu. V seriálu Cocaine Godmother ztvární kolumbijskou drogovou magnátku Griseldu Blanco, která byla v roce 2012 zavražděna.

Catherine Zeta-Jones svůj nový počin propagovala v Cannes, kde momentálně neprobíhá filmový festival, ale veletrh zábavního průmyslu MIPCOM. Herečka na Azurovém pobřeží zazářila ve dvou různých modelech. Zajímavější samozřejmě byly šaty s hlubokým dekoltem. Douglasova manželka vypadá fantasticky i s blížící se padesátkou.

Reklama

Další články

Načítám