Hlavní obsah
Článek

V losangeleském IMAX kině TCL Chinese Theatre se ve středu uskutečnila premiéra hvězdně obsazeného seriálu Feud. V první řadě o osmi epizodách s podtitulem Bette and Joan se v jedné z vedlejších rolí objeví i Catherine Zeta-Jones (54). Ta se na premiéru dostavila v decentních černobílých šatech s rozparkem, podtrhujících její stále perfektní postavu, ale ve tváři byla zřejmě po čerstvě aplikovaných omlazujících injekcích tak strnulá, že připomínala svou vlastní voskovou figurínu z muzea Madame Tussauds.

Zeta-Jones v dobovém seriálu televizní stanice FX ztvárňuje herečku Olivii de Havilland, známou převážně ve 30. a 40. letech minulého století, která letos v červenci oslaví už 101. narozeniny.

První série ovšem vypráví především o sporu mezi herečkami Joan Crawford (Jessica Lange) a Bette Davis (Susan Sarandon) během jejich společného natáčení filmu Co se vlastně stalo s Baby Jane?

Na příští rok se plánuje vysílání druhé řady. Tentokrát ponese název Charles and Diana, což jasně naznačuje, o kom bude pojednávat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám