Hlavní obsah
Článek

Takhle pyšného jsme ho neviděli snad ani po boku jeho nádherné manželky Catherine Zety-Jones (54). Na premiéru sci-fi snímku Rogue One: Star Wars Story vzal Michael Douglas (79) oba jejich potomky - šestnáctiletého Dylana a třináctiletou Carys, která je dokonalou kopií své půvabné maminky.

Jen pár dní po oslavách stých narozenin Michaelova otce Kirka Douglase má hvězda Honby za diamantem nebo Základního instinktu další důvod k radosti. I když jsou jeho děti ve věku, kdy obvykle vzdorují rodičům za všech okolností, Carys a Dylanem s rodiči rádi podnikají zahraniční dovolené a svého tátu klidně doprovodí na společenské akce. Tentokrát to bylo na světovou premiéru zmiňovaného snímku, která se konala o víkendu v divadle Pantages v Hollywoodu. Do našich kin se novinka dostane už tento čtvrtek.

Dvojnásobný držitel Oscara má ještě z předešlého manželství s Diandrou Morrell Douglas osmatřicetiletého syna Camerona Douglase, jenž je rovněž hercem. Objevil se například ve filmech Terč, Tak to chodí či Dealer.

Reklama

Další články

Načítám