Hlavní obsah
Michael Švec
Článek

Zatímco vévodkyně z Cambridge reprezentuje Spojené království a musí dbát na to, aby s ní nebyl spojován žádný skandál, její vzdálená sestřenice Katrina Darling si s tím hlavu neláme.

Nejen že se pánskému publiku ukazuje zcela odhalená, ještě svůj smyslný tanec předvádí na hudbu britské hymny God Save the Queen (Bože, ochraňuj královnu), která pak přechází do kontroverzní punkové verze od skupiny Sex Pistols. Jednadvacetiletá striptérka navíc vystupuje v sukni pokryté vzorem z britských vlajek, tedy dokud ji neodhodí. Hlavu jí zdobí královská koruna.

V závěru své show zůstává téměř zcela nahá, jen má symbolicky zakryté nejintimnější partie. Přitažlivá tanečnice původně vystupovala v jednom z nočních klubů v londýnské Soho, její představení má ale takový úspěch, že nyní dostala angažmá v New Yorku.

Ačkoliv je sestřenicí z druhého kolene pravděpodobné budoucí královny, s Kate se nikdy nesetkaly. Šéf newyorského klubu, kde tento týden poprvé vystoupila, ujišťuje, že Katrině nenabídli smlouvu kvůli jejím příbuzenským vazbám na královskou rodinu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám