Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako se před třemi lety odhodlal Jaroslav Suchý pohladit amerického prezidenta Baracka Obamu během jeho návštěvy Prahy, i Švéd Erik Smedhs se odvážil k činu, který mohl skončit fiaskem. O víkendu se totiž konal charitativní lyžařský maraton napříč západním Švédskem dlouhý 56 mil (90 kilometrů), kterého se účastnila i sportovně založená sestra vévodkyně z Cambridge Catherine (42) Pippa Middleton (40). Poté, co Pippa maraton úspěšně dokončila a dojela do cíle, mladík využil momentu překvapení, přiskočil k ní a políbil ji na tvář.

Sympatická Pippa si v tu chvíli možná ani neuvědomila, že polibek, který stačilo zvěčnit několik fotografů, by mohl být později médii vyložen úplně jinak. Kurážného mladíka ale neuvedla do rozpaků tím, že by se odtáhla, případně ztropila menší scénku. Erikovi se tak splnilo to, po čem mohou tisíce mužů po celém světě jen snít.

„Bylo to totálně spontánní a opravdu nevinné. Prostě jen pusa na tvář,“ řekl pro The Realist Smedhs. Na otázku jaké to bylo pak mladík odvětil: „Na to, že právě ujela 56 mil, byla překvapivě svěží. Jen jsem si říkal, že to bude vtipné se vším tím humbukem kolem ní.“

Pippa se maratonu mezi oblastmi Salen a Mora účastnila spolu s 15 800 dalšími závodníky mezi nimiž nechyběl ani její mladší bratr James (23). Pippa, která podobný závod absolvovala úplně poprvé, zdolala trasu za 7 hodin, 13 minut a 36 vteřin, což bylo vnímáno spoluúčastníky jako velice dobrý čas. Pippa přesto dorazila do cíle o 26 minut později, než její bratr.

Reklama

Další články

Načítám