Hlavní obsah
Článek

Víkendový výlet do Švýcarska s bratrem Harrym (39) a několika kamarády, kde se princ William (41) družil se dvěma blondýnkami, měl ještě následně dohru, když se na internetu objevilo video z místní diskotéky. Na něm se William představil spíš než jako nastávající britský král jako král tanečního parketu... Nyní se poprvé od návratu z inkriminované pánské jízdy objevil po boku své manželky Catherine (42) na veřejnosti, a to v rámci oslav Dne svatého Patrika v Londýně.

Vévoda s vévodkyní z Cambridge, jež byla podle očekávání oděna do elegantního zeleného modelu, mimo jiné sledovali přehlídku irské gardy a ocenili vojáky. Kate se zdála být navzdory mediálními zájmu o jejího manžela během jeho soukromého výletu na hory ve skvělé náladě, William oblečený ve slavnostní uniformě už byl na úsměvy skoupější.

Pár po pátečních oslavách čeká ještě cesta do Francie. Půjde přitom o Williamovu první oficiální návštěvu Paříže, a to jen několik měsíců před dvacátým výročním úmrtí jeho matky lady Diany. Dvojice se ve francouzské metropoli setká během slavnostní večeře s prezidentem Francoisem Hollandem a mnoha významnými francouzskými politiky, diplomaty a osobnostmi, jako jsou například herci Jean Reno a Audrey Tautou či bývalý fotbalista Robert Pires.

Podle dostupných informací William nemá v plánu návštěvu tunelu Pont de l’Alma, kde jeho matka utrpěla při autonehodě smrtelné zranění, ani památník Flame of Freedom nedaleko od místa tragédie.

Reklama

Další články

Načítám