Hlavní obsah
Článek

Zatímco Los Angeles v neděli večer žilo hudebními Grammy, v Londýně se udílely filmové ceny BAFTA. Došlo i na očekávaný příchod vévodkyně a vévody z Cambridge, před nímž se prý někteří obávali, že Catherine zcela zastíní účast nominovaných. Královský pár možná i proto dorazil téměř až v závěru všech příchodů navzdory skutečnosti, že z Kensingtonského paláce, odkud vyjížděl, je to do Royal Albert Hall coby kamenem dohodil.

William (41) a Kate (42) se prošli po červeném koberci dokonale sladěni. Princ vsadil na černo-bílou klasiku s motýlkem a jeho choť oslnila v róbě se spadlými rameny. Saténové klopy Williama pak perfektně pasovaly k černým stuhám na šatech jeho ženy v pase a na rozšiřující se sukni. Model se vzorem květin pochází z dílny její oblíbené značky Alexander McQueen, konkrétně z jarní kolekce 2016.

Manželé se po červeném koberci prošli pochopitelně bez pózování fotografům, usmívali se a párkrát zamávali přihlížejícím. Následně rovnou zamířili do prostor proslulé koncertní síně ke svým místům v hledišti a snažili se na sebe zbytečně nestrhávat pozornost.

Reklama

Další články

Načítám