Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévodkyně z Cambridge (42) dost možná vstupuje do roku 2017 s novým kadeřníkem... A pokud ano, kápla na skutečné terno! Tak provzdušněný účes plný bohatých vln, se kterým se objevila po boku manžela Williama (41) a jeho bratra prince Harryho (39) v pondělí v Londýně, je pro Kate přesně to pravé...

Královské trio se v dopoledních hodinách dostavilo do Institutu moderního umění v londýnské ulici Carlton House Terrace, aby zde proneslo pár slov k jejich charitativní kampani nazvané Heads Together. Jedná se o projekt, jenž si klade za cíl pomáhat lidem upevňovat jejich duševní zdraví, posilovat duševní kondici a rovnováhu a předcházet psychickým potížím.

Největší ozdobou byla jako vždy Kate, která tentokrát zvolila šaty ze silnějšího materiálu s květovaným vzorem značky Erdem kanadsko-anglicko-tureckého návrháře jménem Erdem Moralıoğlu za 1050 liber, tedy za téměř 33 tisíc korun.

Reklama

Další články

Načítám