Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Princ (41) a princezna (42) z Walesu se vrátili k pracovním povinnostem. V úterý navštívili město na velšském ostrově Anglesey, kde se Kate setkala se čtyřletým chlapcem jménem Theo Crompton. Ten princezně přinesl kytici a rozhodně neskrýval nadšení ze setkání.

Budoucí královský pár si k chlapci přidřepl a popovídal si s ním. Doma ostatně mají stejně starého synka Louise, a tak nejspíš vědí, co dítě v tomto věku zajímá.

Kromě něj se v místní záchranné stanici RNLI Lifeboat station setkali s místními záchranáři a dobrovolníky. Jedná se o jednu z nejstarších záchranných stanic na velšském pobřeží a obdržela v průběhu let už přes 70 ocenění za statečnost.

Dále na pobřeží navštívili místní maloobchodníky a charitativní organizace nebo místní kostel sv. Tomáše, kde dobrovolníci zajišťují jídlo a další potřeby pro lidi v nouzi. Před kostelem se také potkali s nadšenými davy, které je vřele vítaly.

Jde o první závazky, které pár plní po smrti královny Alžběty II. Minulý týden, v období smutku, byli pouze poděkovat těm, kdo se podíleli na organizaci pohřbu Jejího Veličenstva. Jejich starší děti George a Charlotte se k nim tentokrát nepřipojily, neboť byly ve škole. Dá se nicméně předpokládat, že se ve Walesu Kate s Williamem budou nyní objevovat častěji. Koneckonců jsou z nich teď princ a princezna z Walesu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám