Hlavní obsah
Článek

V publiku aktuálně probíhajících Her Commonwealthu, které se konají v Birminghamu, zasedají také členové britské královské rodiny. Úterním kláním přihlíželi i vévoda (41) a vévodkyně z Cambridge, kteří s sebou vzali dceru Charlotte (8). Syny tentokrát nechali doma.

Princezna způsobně seděla a sledovala soutěže, a když na ni přišla únava a nuda, rodiče okamžitě „nastoupili“ a začali se jí věnovat, aby ji zabavili.

„Je úžasný táta“ nebo „Krásná interakce taťky a dcery“ a „Miláček Charlotte tátu zbožňuje“, komentovali lidé péči prince Williama. „Miluji, jak Catherine a William děti v takových veřejných situacích uklidňují,“ psala jiná fanynka královské rodiny.

Tu tentokrát nedoprovodili synové George a Louis, kteří si v poslední době užili dost své vlastní pozornosti. Doslova mezinárodní ohlas vzbudil nejmladší Louis svými grimasami během oslav královnina platinového jubilea, a následně tisk a potažmo veřejnost pobavil i George, který se zúčastnil finále Wimbledonu a setkal se s vítězem Novakem Djokovičem.

Reklama

Další články

Načítám