Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez nové fotografie pořízené vévodkyní z Cambridge (42) svým dětem k příležitosti jejich narozenin, by to snad už ani nešlo. Zveřejnění momentky v den narození se již stalo nedílnou tradicí královských oslavenců a ani tentokrát Kate neudělala výjimku. Čerstvě devítiletého prince George zvěčila Kate na pláži a už asi nemohl vypadat šťastnější…

Kate ke snímku syna v bleděmodrém polo tričku připsala jednoduše: „George už má 9!“ a lajky včetně gratulací od sledujících se začaly hrnout ve velkém. V podobném duchu se přitom nesl i letošní narozeninový snímek jeho mladšího brášky Louise, jehož rovněž Kate zvěčnila na pláži.

Snímek vévodkyně pořídila tento měsíc během rodinného výletu na pláž ve Spojeném království poté, co vyzvedla George a jeho mladší sestru Charlotte (7) ze školy. Oba starší sourozenci navštěvovali přípravnou školu Thomas‘ Battersea na jihozápadě Londýna a od příštího ročníku se chystají pokračovat ve studiích na přípravné škole v Berkshire, kam posléze nastoupí i jejich nejmladší bratr Louis. Královské potomky tak od září čekají velké změny včetně poznávání nových kamarádů a učitelů.

Rodina totiž již brzy absolvuje velké stěhování, a to ze svého dosavadního bydliště v Anmer Hall v Norfolku do Adelaide Cottage nacházející se nedaleko hradu Windsor, budou tak blíž i královně Alžbětě II. Přesun chtějí zvládnout během prázdnin, aby se usadili před začátkem akademického roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám