Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Cate Blanchett (54) momentálně zasedá v porotě během benátského filmového festivalu. Na premiéru filmu Spy No Tsuma vynesla černou róbu, která dokonale obepínala její figuru, a předvedla výstavní dekolt.

S herečkou jako by se čas zastavil, jako by skutečně byla elfkou, kterou ztvárnila před lety v Pánovi prstenů, a zůstala mladá navěky. V průběhu festivalu vynesla už několik modelů, v jednom vypadala lépe než v druhém.

Cate, která má čtyři děti, před časem přiznala, že je její život někdy až příliš hektický. „Myslím, že přitahuji chaos. Já i manžel pracujeme sami na sebe. Máme čtyři děti. S chaosem je to tak, že si na něm jedete jako na surfu, někdy i šest měsíců v kuse, dokud se z toho nerozbrečíte,“ přiznala v rozhovoru pro Radio Times v červenci.

Doplnila, že ji pak v takové chvíli rozpláče i úplná maličkost. S dramatikem Andrewem Uptonem má syny Dashiella (18), Romana (16), Ignatiuse (11) a dceru Edith (5). A všechny ratolesti mají podle herečky silnou osobnost.

„S manželem jsme spolu věky. A vždycky si ukousneme větší sousto, než můžeme sníst. Ale to je nakonec tím, co dělá život zajímavý,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám