Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Rihanna (30) se zúčastnila londýnské premiéry filmu Debbie a její parťačky, kde si i zahrála. A stejně jako na newyorskou premiéru, i na tu britskou dorazila zamotaná v alobalu. Tentokrát šlo o zlatý alobal v podobě šatů od značky Poiret.

Barva šatů Rihanně sice lichotila, nicméně střih příliš nekorespondoval s jejími kyprými křivkami. Jedno ňadro se totiž nedočkavě dralo z šatů ven a zpěvačka sama si ho musela neustále hlídat. Není to poprvé, co jsme se museli strachovat o její bujné poprsí. Od té doby, co má Rihanna pár kil nahoře, přetéká z oblečení poměrně často. Ne, že by jí to neslušelo, ale možná by to chtělo o číslo zvětšit velikost.

Rihanna dorazila na premiéru později než její herecké kolegyně Helena Bonham-Carter, Sandra Bullock, Sarah Paulson, Mindy Kaling a Cate Blanchett a možná to bylo pro ně lepší, protože Rihanna červený koberec opět dokonale ovládla. Dokonce i neposedné ňadro zvládla jako profesionálka a vesele pózovala dál. Ostatně je to hvězda velkého formátu, takže se už v podobných situacích naučila chodit.

Reklama

Další články

Načítám