Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co na srdci, to na jazyku. Rapperka Cardi B (31) sdílí občas veřejně myšlenky, které by si možná měla raději nechat pro sebe. I když právě to na ní fanoušci milují. Na Twitteru se tentokrát podělila o obavy, že moc přibírá, což by nebylo nic neobvyklého, kdyby k tomu nedodala, kde přibírá.

„Musím začít cvičit. Jsem čím dál tím větší a pořád nabírám. Moje vagina tloustne,“ odrovnala sledující výrokem.

Fanoušci ji zahrnuli nejen vysmátými smajlíky, ale také povzbudivými komentáři, že na tom není tak zle. Jeden z nich se pak Cardi zeptal, jestli cvičí. „Jo, udělám tak pět dřepů za den,“ pobavila svou odpovědí držitelka Grammy.

Další sledující hudebnici doporučila, že jsou na tlustou vaginu nejlepší procházky, zatímco jiný jí vzkázal, ať své strachy hodí za hlavu a užije si v klidu svátky.

Rapperka je proslulá svou prostořekostí a velmi explicitními texty. Například text k jejímu letošnímu singlu WAP, který bořil hitparády a trhnul i několik rekordů, zarazil i mnohé ostřílené rappery. WAP je zkratka pro “wet ass pussy“, neboli vlhkou kun*u.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám