Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapperku Cardi B (31) známe spíš v lascivních pózách, jak vystavuje na odiv silikony a umělý zadek. Fanoušky proto šokovala novými snímky pro časopis Vogue. Jediné, co na nich totiž tentokrát odhalila, byla dcerka Kulture.

Držitelka Grammy porodila dceru loni v červenci a poměrně dlouhou dobu neukázala její tvář. Dnes je Kulture, kterou má s rapperem Offsetem, už sama hvězdou sociálních sítí svých slavných rodičů, ale snímky na obálku Vogue z dílny slavné fotografky celebrit Annie Leibovitz jsou něco jiného než selfie s rodiči na Instagramu.

Na obálce lednového čísla je Cardi v šatech od Michaela Korse s Kulture v náruči. Naprosto dokonalým dílem je pak fotka v ložnici s výhledem na New York, na níž k sobě láskyplně tiskne dcerku, oděná v šatech od Oscara de la Renty.

Je vidět, že mladá maminka dokáže zaujmout nejen hudbou nebo silikony. Přestože je na vrcholu slávy, zvládá prý roli matky dokonale. Netajila se tím, že když otěhotněla, všichni jí naznačovali, že to není vhodná doba na miminko a její kariéra tím utrpí. Tu se jí však s mateřstvím podařilo skloubit dokonale.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám