Hlavní obsah
Článek

Rapperka Cardi B (31) je známá tím, že se odvážných kreací rozhodně nebojí. Většinou v takových modelech však své přednosti spíš vystavuje na odiv, než aby je zakrývala. Tentokrát se ale zahalila od hlavy až k patě, a to doslova. Do ulic Paříže totiž vyrazila v květinové róbě od značky Richard Quinn, která zakrývala i její obličej.

Šátek na hlavě, sukně, kabátek, dokonce i boty byly vyvedeny ve stejném provedení a mladá hvězda svým zjevem rozhodně šokovala. Kdyby svou vycházku nezachytila ve videu, kterým se pochlubila na sociální síti, a nedoprovodila by ji průpovídkami, nikdo by ani nepoznal, že jde o známou držitelku Grammy.

„Jak se vede, baby, slyšela jsem, že jsem vám scházela na newyorském fashion weeku, tak vám to teď naservíruju. A naservíruju vám to pořádně,“ uvedla své video od Eiffelovy věže.

Ačkoliv se v modelu pohybovala v rámci možností obstojně, ve videu naznačila, že pořádně nevidí, když reagovala na jednoho z přihlížejících, který se ji snažil oslovit. Rozhodně si tak Cardi zaslouží uznání za kreativitu, a především za to, že sebou někde neflákla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám