Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Cardi B (31) je nejen uznávanou rapperkou a držitelkou několika hudebních ocenění, včetně Grammy, je také bývalou striptérkou s umělým poprsím a pozadím. A možná proto se k ní ne vždy každý choval s úctou a respektem, jak by si zasloužila.

Nyní poprvé otevřeně promluvila o problémech, kterým musela čelit v začátcích své hudební kariéry. Bohužel se potýkala i se sexuálním obtěžováním.

„Nikdy nezapomenu, jak jsem šla na focení do jednoho magazínu a fotograf se snažil dostat co nejblíž ke mně. Ptal se mě, jestli se chci dostat do toho časopisu a u toho vytáhl penis,“ svěřila v rozhovoru pro Untold Stories of Hip Hop televize WE.

Temperamentní rapperku to pochopitelně naštvalo a urazilo a z focení odešla. O tom, co se jí stalo, řekla majiteli magazínu, nesetkala se ale s reakcí, kterou čekala. „Podíval se na mě a řekl: No a co jako?“

„Když vidím, co se děje kolem #MeToo kampaně, vím, že podobné věci se dějí i holkám z mého sousedství, vím, že se k nim lidé chovají stejně,“ doplnila.

Moderátorka se rapperky samozřejmě zeptala, jestli se jí podobné věci dějí i dnes, když je na vrcholu kariéry. „Proboha, to ne! Kdyby jo, udělám dotyčnému pořádnou ostudu na Instagramu,“ svěřila hvězda s téměř 51 milióny sledujícími na sociální síti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám