Hlavní obsah
Článek

Raperka Cardi B (31) porodila dcerku Kulture před čtyřmi měsíci, ale její fotku se světem doposud nesdílela ani ji neukázala na veřejnosti. Důvodem byl údajně strach z internetových trollů. Žádná maminka nechce poslouchat hejty na své dítě, a tak se Cardi sdílení snímků s malou Kulture raději vyhýbala. To se však nyní změnilo.

Fotografie získala už přes sedm miliónů lajků a fanoušci se malé Kulture jednoduše nemohou nabažit. Pro zveřejnění prvního snímku své dcery si Cardi zvolila zvláštní období. Jen den před tím totiž oznámila rozchod s manželem Offsetem.

Přestože rozchodu nic nenasvědčovalo a populární pár na sebe veřejně pěl samou chválu a vzájemně se podporoval, k rozchodu měla Cardi nejspíš dobrý důvod. Internet obletěly raperovy smsky, které se nejspíš nikdy neměly dostat na veřejnost. Offset si přes zprávy totiž objednává sex ne s jednou, ale hned se dvěma dívkami najednou.

Jde o dívku s přezdívkou Summer Bunni a raperku, která si říká Cuban Doll. Textovky pochází z června letošního roku a hned poté, co prolétly americkým bulvárem, Summer Bunni zveřejnila tklivé video, plné slz, na kterém se Cardi omlouvá za údajnou aféru s jejím manželem. Cardi však zatím nepotvrdila, že by za rozchodem stály údajné zálety jejího manžela.

Údajně to není poprvé, co se raper, který má další tři potomky s jinými ženami, prohřešil podobným způsobem. V šoubyznysu je známý jako notorický sukničkář a již jednou se provalila jeho údajná aféra s tanečnicemi z newyorského klubu. Cardi je mimo jiné podezřelá ze zorganizování útoku na dané dámy. Cardi a Offset se vzali v září 2017 při tajném obřadu. Sňatek zveřejnili v červnu, měsíc před narozením Kulture.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám