Hlavní obsah
Článek

Raperce Cardi B (31) začal pracovní týden perně. V pondělí na pláži v Miami totiž natáčela videoklip, ve kterém evidentně bude vystupovat jako divoká šelma. Tělo pomalované tygřím vzorem natřásala v rytmu muziky. V tom ji podpořila i kamarádka ze seskupení City Girls, která byla pro změnu pomalovaná jako zebra.

Jako by zvířecí kostým nebyl dostatečným výstřelkem, ukázalo se, že ten den měla Cardi stanout před soudem v New Yorku. Čelí totiž obvinění, že iniciovala napadení dvou tanečnic z newyorského klubu. Dívky měly mít údajně poměr s raperčiným manželem Offsetem.

Soudce Scott Dunn údajně sdělil raperčinu právníkovi, že je její nepřítomnost u soudu neomluvitelná. „Pokud se tu neobjeví v pátek, soud vydá příkaz k jejímu zatčení,“ měl sdělit soudce podle amerických médií.

Raperka, která je matkou dcerky Kulture (4 měsíce), byla později viděna ve stejném kostýmu na jachtě, jak hýří obklopená tanečnicemi. Cardi, vlastním jménem Belcalis Almanzar, prý v minulosti žádala soud o změnu termínu stání, ten však její prosby nevyslyšel. Dovádění na tygříka by se tak mladé umělkyni mohlo šeredně nevyplatit.

Se zmíněným Offsetem se zpěvačka nedávno rozešla, jak vyšlo teprve před pár dny najevo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám