Hlavní obsah
Článek

Nejhranější raperka současnosti Cardi B (31) budí v poslední době hodně pozornosti. Zatímco nedávno se doznala na policii, že členové jejího týmu na její popud napadli zaměstnankyně strip klubu, které měly údajně poměr s jejím manželem Offsetem, nyní budí pozornost kvůli své poporodní váze.

A zatímco většina maminek se tetelí štěstím, když se jim podaří shodit poporodní kila, Cardi je z toho nešťastná. Ano, čtete správně. Mladá maminka, která porodila dcerku Kulture teprve v červenci, sdílela na svém Instagramu fotku v podprsence, a přestože jí to velmi sluší, napsala k fotce, že se cítí příliš hubená.

„Teď, když jsem shodila veškerá kila navíc, musím nabrat nějaká zpátky,“ napsala k fotce a označila se za kostnatou maminu. Cardi už v minulosti promluvila o tom, že není spokojená s tím, jak se změnilo po porodu její poprsí a chystá se na jeho „renovaci“, jak proces sama nazvala. Bývalá striptérka mluvila vždy otevřeně o svém těle i o výplních pozadí nebo silikonovém poprsí. A zdá se, že kila navíc jsou u ní spíše žádoucí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám