Hlavní obsah
Článek

Raperka Nicki Minaj (41) nechyběla v přední řadě na přehlídce Oscara De La Renty v New Yorku. Kromě dalších celebrit vedle ní tentokrát zaujímala čestné místo maminka Carol Maraj. Obě dámy jsou si vzhledově velmi podobné a stejný styl účesu jejich vzájemnou podobu jen podtrhoval.

Nicki a Carol zasedly v první řadě vedle Sofie Richie, Yolandy Hadid, Carine Roitfeld, a Rosie Huntington-Whiteley (36). Obě měly na sobě róby od De La Renty a vypadalo to, že si přehlídku velmi užívají.

Minaj je stále ještě středem pozornosti kvůli pátečnímu incidentu na večírku Harper's Bazaar Icons, kde se ji pokusila napadnout raperka Cardi B (31). Obě divy jsou dlouhodobě rivalkami v hudebním průmyslu a rozhodně se nemají v lásce. Cardi byla podle přítomných iniciátorkou, a dokonce hodila po Minaj svoji botu. Chtěla si s ní vyřídit účty za to, že Minaj mluví nepěkně o její dceři Kulture a o Cardi jako o matce. Incident zarazila ochranka a Cardi následně opustila akci. Obě ženy z celého skandálu však vytěžily značnou publicitu.

Reklama

Další články

Načítám