Hlavní obsah
Článek

Naše hlavní město se stalo dějištěm filmového trháku The Gray Man, který je zatím nejdražším snímkem z dílny Netflixu v hodnotě 200 milionů dolarů, tedy přes 4,3 miliardy korun českých. V hlavních rolích se představí držitel Zlatého glóbu Ryan Gosling (43), Kapitán Amerika Chris Evans (42) nebo svůdná ex Bena Afflecka, herečka Ana de Armas.

Natáčení filmové adaptace špionážního bestselleru proběhlo například v ulici Dukelských hrdinů na Praze 7 nebo u Národního památníku Vítkov. V těchto dnech mohou fanoušci na své oblíbené zahraniční hvězdy narazit v okolí Rudolfina, v ulici Pařížská nebo na náměstí Republiky. Poslední pražská klapka by měla padnout 20. července.

Herci a štáb si krátí pauzu mezi natáčením tanečkem.

Zdá se, že hollywoodské hvězdy si Prahu oblíbily. Původem kubánská kráska Ana de Armas si zdokumentovala svou návštěvu Národní galerie, kterou pak sdílela na svých sociálních sítích.

Krásy metropole objevovala i britská supermodelka Cara Delevingne (31) a herec Orlando Bloom (47), a to díky natáčení seriálu Carnival Row. Modelku zaujalo hlavně Staré Město a Kampa. Když měla chvíli volna, vyrazila na šlapadla a vychutnala si projížďku po Vltavě.

Praha se na nějaký čas stala domovem i pro Adama Sandlera, který zde natáčí film Kosmonaut z Čech, ve kterém si zahraje i další velká hvězda Carey Mulligan, filmová láska Leonarda DiCapria (49) z filmu Velký Gatsby.

Reklama

Další články

Načítám