Hlavní obsah
Článek

Cara Delevingne (31) se stala nejlépe placenou modelkou Británie. Jen za poslední rok si vydělala pořádný balík, který činí v přepočtu více než 615 miliónů korun. Vydělala si dokonce víc než legenda modelingu Kate Moss, jejíž příjmy činily „pouhých“ 257 miliónů korun.

Modelce k tučné sumě dopomohla její společnost Cara & Co, která se zabývá rozvojem sítí prodejen, velkoobchodů, maloobchodů i on-line prodeje. Díky společnosti se tak modelčiny příjmy od roku 2017 zdvojnásobily.

K tomu nesmíme opomenout přičíst výdělky za její modelingovou a hereckou činnost. Aby toho ale nebylo málo, Cara je také ředitelkou společnosti Harvey White Properties Ltd, kterou založil její otec.

Ačkoliv je Delevingne docela za vodou, svěřila se, že ji peníze nikdy neučinily šťastnou. „Určitě jsem byla v průběhu dětství a dospívání hodně privilegovaná a mohla jsem si dovolit cestovat a žít v Londýně, za což jsem vděčná,“ svěřila se v podcastu RuPaul: What’s The Tee?

„Mám úžasnou rodinu, můj otec nevyrůstal v bohatství, ale je velmi ambiciózní a odhodlaný postarat se o nás. Ale uvědomila jsem si, že prachy nejsou všechno. Vydělala jsem tolik peněz, ale stále jsem byla nešťastná a osamělá,“ vysvětlila.

Modelka našla své štěstí až ve vztahu s herečkou Ashley Benson. O románku nejprve vůbec nemluvila jako o vztahu, ale v poslední době už dvojice svou lásku neskrývá.

Caru mohou fanoušci vidět v novém seriálu Carnival Row z produkce Amazon Prime, kde ztvárnila hlavní roli po boku Orlanda Blooma.

Reklama

Další články

Načítám