Hlavní obsah
Článek

Cara Delevingne (31) pendluje a své aktivity rozprostírá mezi herectví a modeling, její nejnovější fotky se pojí ke druhé zmiňované profesi. Do kampaně si ji vybrala značka Balmain, a rovnou modelku, trochu paradoxně, svlékla.

Brand do světa vypustil tři snímky. Na jednom je Cara zcela nahá z profilu a sedící na krychli, na druhém jí asistuje kreativní ředitel značky Olivier Rousteing, jenž dlaněmi zakrývá modelčina ňadra. „Při volbě nahoty šlo o autenticitu. Vracíme se k základu,“ uvedl Rousteing s tím, že zároveň šlo o shledání dvou tónů kůže. O tom, že designér modelce zcela propadl, svědčí jeho další slova: „Miluju ji a nechci na ní vidět žádné oblečení. Její pohled je silný a magnetizující, sám o sobě je to kus oděvu,“ řekl.

Třetím snímkem je detail modelčina hrudníku, tentokrát cenzurovaného z jedné strany jí samotnou, z druhé opět Rousteingem. Volné ruce jsou sepjaté v jejím pase.

Kromě toho, že Delevingne patří k neúspěšnějším modelkám své generace a spolupracovala se všemi významnými značkami, aktivně se věnuje slibně rozjeté herecké kariéře. Na kontě má na dvě desítky rolí, mj. ve filmech Anna Karenina, Sebevražedný oddíl nebo Valerian a město tisíce planet.

Třetí ze zmiňovaných reklamních fotek

Reklama

Další články

Načítám