Hlavní obsah
Článek

Bisexuální topmodelka a poslední dobou stále častěji obsazovaná herečka Cara Delevigne (31) v pondělí dřela jako soumar, když se v Los Angeles se štábem pustila do natáčení jisté sexy kampaně. Naštěstí ji paparazzi nespustil z očí, takže o tom na dálku pořídil zajímavou dokumentaci.

Cara, která si nechala na jaře kvůli velmi zajímavé filmové roli zcela oholit hlavu, měla při focení na hlavě paruku. Ta ale byla podobná účesu, který nosila před tím, než k takto radikálnímu kroku přistoupila. Její skutečné vlasy už sice dorůstají, ještě je má ale pořád spíš „na kluka“.

Pětadvacetiletá britská kráska sice v roce 2015 ukončila oficiálně pracovní vztah s agenturou Storm Model Management, ale na chodníku rozhodně neskončila. Naopak, možná i díky tomu se jí naplno otevřela vrátka do filmového průmyslu, což Cara s povděkem kvituje. Narozdíl od dráhy filmové herečky ji prý práce modelky nikdy nepřitahovala a byla pouze otázkou náhody.

Její slova dotvrzuje i to, jak antipaticky přistupuje ke svému vzhledu v soukromí. Přesto, že hned dvě sezóny (2012 a 2013) předváděla i pro prestižní značku luxusního spodního prádla Victoria´s Secret, rozhodně to není typ oněch věčně a za každých okolností upravených panenek, které známe pod touto značkou jako její „andílky“.

Reklama

Další články

Načítám