Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Druhá nejlépe placená modelka světa Cara Delevingne (31) přiznala v rozhovoru pro módní bibli Vogue, že je zamilovaná víc než kdy dřív. Prý nikdy předtím necítila to, co nyní ke své přítelkyni. Tou je už více než rok a půl americká zpěvačka Annie Clark známější pod uměleckým pseudonymem St. Vincent.

„Jsem absolutně zamilovaná,“ nešetřila silnými prohlášeními na partnerčinu adresu modelka, která v minulosti tvořila pár s herečkou Michelle Rodriguez, ale spojována byla i s dcerou Lennyho Kravitze, herečkou a zpěvačkou Zöe Kravitz, či s členem bývalé chlapecké kapely One Direction Harrym Stylesem.

„Dřív jsem nevěděla, co znamená láska, myslím pravá láska. Nerozuměla jsem její hloubce. Teď už ale rozumím významu tvrzení, že život je láska,“ prozradila Cara, která se stále víc soustředí i na herectví. „Hraji proto, že to miluji. Dávám do toho všechno, ale pořád se učím. Asi bych to dělala, i když by se za to neplatilo,“ přiznala s nadsázkou sobě vlastní Delevingne.

Reklama

Další články

Načítám