Hlavní obsah
Článek

Sexuálně nevyhraněná herečka Amber Heard (30) vede rozvodovou válku s Johnnym Deppem (60), který překvapivě nebyl jejím prvním životním partnerem. Ještě před ostře sledovaným manželstvím si vyzkoušela oficiální vztah se ženou.

Většina slavných párů se kvůli obavám z narušení soukromí rozvádí nekonfliktním způsobem, ale to rozhodně není případ Johnnyho a o 22 let mladší Amber. Před svatbou totiž nepodepsali předmanželskou smlouvu, takže válčí o obrovský majetek. Heard ze sebe udělala oběť domácího násilí a k soudu dorazila s modřinou na obličeji. Depp však odmítá, že by ji napadl.

Herečka z filmu Dánská dívka ale nejspíš sama pořádně neví, co život v manželství obnáší. V roce 2008 totiž měla uzavřít svazek s přítelkyní Tasyou Van Ree, jejíž příjmení dokonce dočasně používala. Svatba osob stejného pohlaví tehdy ovšem nebyla uzákoněna, takže šlo o volnější formu svazku. Z tohoto důvodu nebyl před svatbou s Deppem nutný rozvod. V době, kdy se Amber s hercem zasnoubila, se už vrátila ke svému rodnému příjmení Heard.

Blízký vztah s bývalou partnerkou měl být jednou z příčin Johnnyho výbušných stavů, při nichž se měl chovat agresivně. Stejně tak ho vytáčelo flirtování bisexuální manželky s modelkou Carou Delevingne (31).

Reklama

Další články

Načítám