Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Přelom roku je dostatečným důvodem dát si pár skleniček něčeho ostřejšího a propít se do další éry plné nových předsevzetí. Pokud se to ovšem s alkoholem přežene, důsledky mohou být velmi nepříjemné. Spousta celebrit o tom ví své...

Jako odstrašující případy mohou posloužit známé dámy, které očividně nevěděly, kdy mají dost. Po divokém mejdanu je ale nejspíš nečekaly pracovní povinnosti, takže se mohly v klidu vyspat z kocoviny.

Co by to bylo za rok, kdyby se pořádně nenametla Kate Moss (50)? Známá štamgastka londýnských barů je stále při chuti, což převedla například na narozeninové oslavě herečky Sadie Frost.

Své pověsti pařmenky dostála i modelka Cara Delevingne (31), která bývá často označována za nástupkyni Kate Moss. Tím samozřejmě není myšlen jen její úspěch na módních molech, ale také vymetání barů. Po jedné divoké jízdě Cara skončila na zadním sedadle auta s kolegyní Kendall Jenner (28).

O tom, jak alkohol osvobozuje mysl, se přesvědčila i herečka Cameron Diaz (51), která má po svatbě s rockerem Benjim Maddenem dostatek příležitostí k mejdanům. Ze slavného rodu Kardashianek nejvíce bumbala Kourtney, která po mejdanu nevypadala vůbec lichotivě. Stále však měla daleko do Mischy Barton (38), která se pod vlivem alkoholu ani neudržela na nohách.

Která dáma by měla okamžitě začít abstinovat?
Kate Moss
59,1 %
Misha Barton
16,1 %
Cameron Diaz
9,6 %
Cara Delevingne
7,6 %
Kourtney Kardashian
7,6 %
Celkem hlasovalo 12064 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám