Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Cara Delevingne (31) neměla zrovna veselé dětství. Její matka Pandora byla závislá na heroinu a neměla na dceru čas, takže si nevytvořily blízké citové pouto. Jako teenagerka tak kráska z přehlídkových mol trpěla depresemi, které rozjasňovalo jen herectví, jemuž se už v pubertě začala věnovat.

„Dětství bylo docela smutné. Moje matka bojovala se závislostí na heroinu celé roky, zrovna píše své memoáry. Jako dítě jsem hodně trpěla, protože jsem nebyla schopná trávit moc času s ní, a pak v patnácti mě zasáhla příšerná vlna depresí. Škola pro mě byla noční můrou a život mi přišel odporný. Tehdy jsem zjistila, že herectví byl jediný způsob, jak cítit, že žiju,“ svěřila modelka magazínu OK!.

„Zjistila jsem, že stále sledovat, co vidíte na veřejnosti, je mrhání časem a opravdu příšerný způsob života, protože je to tak omezující. Znám lidi, kteří se úzkostně zabývají tím, co řeknou a udělají, snaží se říkat to, co veřejnost chce slyšet. Nemůžu tak žít. Jediné omezení, které mám, je v tom, že nemluvím o svém soukromí,“ dodal Delevingne, která momentálně randí se zpěvačkou St. Vincent.

Reklama

Další články

Načítám