Hlavní obsah
Článek

Rebelka Cara Delevingne (31) se už nejspíš vybouřila, ale do skutečné dámy má pořád ještě daleko. Na slavnostní filmové premiéře předvedla pózu, při níž nechala fotografy nahlédnout do míst, která na veřejnost nepatří.

Cara je podle aktuálního vydání magazínu Forbes druhou nejlépe vydělávající modelkou. V žebříčku skončila hned za nedostižitelnou Gisele Bündchen (43) navzdory tomu, že se kromě své původní profese stále více věnuje herectví. Vizuálně velmi tvárná Britka se už letos předvedla ve filmech S tváří anděla a Papírová města, teď ji v Londýně čekala premiéra rodinné fantasy podívané Pan.

V nejnovější filmové výpravě do Země Nezemě se Delevingne předvede jako mořská víla. Pan je pro ni další spoluprací s renomovaným režisérem Joem Wrightem, který ji už před třemi lety obsadil do své adaptace literární klasiky Anna Karenina.

Snímek Pan, v němž hraje i Hugh Jackman (55), se sice vzhledem k zaměření na dětské publikum obejde bez skandální propagace, ale Cara se na premiéře postarala o malý poprask. Když se totiž chtěla přes zábradlí pozdravit s fanoušky, v krátkých šatech odhalila svůj zadeček.

Reklama

Další články

Načítám