Hlavní obsah
Článek

Cara Delevingne (31) se dokázala prosadit ve světě modelingu i filmu, ale v soukromém životě se jí příliš nedaří. Nejspíš to bude tím, že stále nemá jasno v tom, zda touží po mužích, či ženách.

Kontroverzní hvězdička, která se umí v kampaních z ošklivky proměnit ve smyslnou krásku, se nikdy netajila tím, že má podezřele blízko ke svým kamarádkám. Přestože se označuje za bisexuálku, oficiálním pánským doprovodem se prozatím nepochlubila. Po poměru s herečkou Michelle Rodriguez (45) jí to bohužel nevyšlo ani se zpěvačkou vystupující pod neutrálním pseudonymem St. Vincent.

Britská modelka a herečka přitom ještě v červencovém vydání Vogue tvrdila, že je se svou přítelkyní naprosto spokojená. „To, že jsem do ní zamilovaná, je hlavní příčinou toho, že jsem poslední dobou tak šťastná. Je to opravdu zázrak, že můžu něco takového vypustit z úst,“ sdělila Delevingne, aniž by tušila, že ji brzy čeká rozchod.

Cara však nemá na trápení příliš prostoru, protože se kromě modelingu stále úspěšněji prosazuje na stříbrném plátně. Letos se v kinech objevila v dramatu S tváří anděla a brzy ji čekají premiéry filmové adaptace knižního bestselleru Papírová města i fantasy Pan, kde se objeví jako mořská panna.

Reklama

Další články

Načítám