Hlavní obsah
Článek

Prožít přelom roku bez pár skleniček něčeho ostřejšího si dokáže představit jen málokdo. Tyto celebrity určitě silvestra o vodě nestráví, důvod k bujaré oslavě si totiž najdou celoročně.

Barová štamgastka Kate Moss (50) tráví konec roku společně s kolegyní Naomi Campbell (53) v Brazílii, kde si holky určitě nealko nápojem nepřipijí. Kate je totiž pověstná nočními tahy, po nichž má problém udržet se na nohou. Na dovolené ji ovšem fakt, že se nemůže dopotácet do taxíku, trápit nebude, a tak si může dát pořádně do nosu.

Novoroční kocovina s velkou pravděpodobností čeká i její nástupkyni Caru Delevingne (31). Ta má ve svém repertoáru stejně jako Moss reprezentativní fotky z kampaní pro prestižní značky i nelichotivé snímky poznamenané alkoholem.

Myslet si, že bude na Nový rok zčerstva vstávat Lindsay Lohan (37), je více než naivní. Známá rebelka letos opět dokázala, že její boj se závislostí na alkoholu je zcela marný. Stejně tak abstinovaní nevydržela ani Courtney Love (59) a několikrát skončila odklizena na zadním sedadle taxíku.

O největší ostudu roku se ale postarala Kelly Osbourne. Ta se se svým novým přítelem v Londýně tak zřídila, že se rozvalovala na chodníku a ukazovala kalhotky.

Kdo by měl okamžitě skoncovat s alkoholem?
Kate Moss
68,3 %
Lindsay Lohan
14,4 %
Courtney Love
3 %
Cara Delevingne
2,7 %
Lily Allen
2,7 %
Kelly Osbourne
5,8 %
Avril Lavigne
3,1 %
Celkem hlasovalo 9183 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám